Säkerhetsdörren som lämnar
lukt och oljud på utsidan

Stäng tjuven ute!

Med en säkerhetsdörr ifrån oss på Svenska Trygghetslösningar så garanterar vi att tjuvarna stannar på utsidan. Vi har haft flera inbrottsförsök på våra dörrar, MEN ingen har ännu lyckats forcera dörren. Vi kan därför med stolthet leverera 10 års inbrottsgaranti på våra säkerhetsdörrar.

Skydda dig vid brand!

Livsviktigt skydd när olyckan är framme är att ha ett fullgott brandskydd. Vi följer alla gällande regler och lagar kring detta.

Med en säkerhetsdörr ifrån oss garanterar vi enligt Ei 30 standard att varken rök, eld eller brandgas tar sig igenom dörren.

Håll ljudet borta!

Med 42 db ljudisolering stoltserar vi med en av marknadens tystaste säkerhetsdörrar.

Säkerhetsdörr STL MK3

STL MK3 Klass 3-dörr är en mycket säker dörr som dessutom har marknadens bästa ljudreduktion. Den 68 mm tjocka dörren absorberar upp till 42 decibel, det ökar både tryggheten och trivseln hemma. Du slipper oroa dig för inbrott och blir samtidigt av med oönskade ljud utifrån.

Specifikationer

Tjocklek
Från 68 mm.

Material
Kraftig stålplåt och MDF-skiva.

Ytskikt
Flera olika utföranden. Träimitation i olika variationer, fanér. Kan även levereras målad i valfri kulör.

Utformning
Kan levereras helt utifrån behov och krav; slät, spårad,
speglad, listad. Alla typer av specialanpassningar kan göras. Dörr kan även förses med glas.

Lås
Dorma DL 712 – cylinder 3003.

Överlås
Mottura 52783 med 5 stycken nycklar.

Klassning och certifiering

Inbrottsskydd
Klass 3 – MK3 enl. EN1627

Brandklassning
El30

Ljudreduktion
Rw 42 dB

Brandgastäthet
Sa & Sm – enl. EN 13501-2

Övrig information

8 monteringshylsor

Lackerad stålkarm

Dubbla brandtätningslister

Mekanisk ringklocka

Tröskel i massiv ek

Isolering

5 bakkantssäkringar

Dubbla tätningslister

Flexibla lösningar

Renovering med Mottura

Den kreativa tillverkningsprocessen för våra säkerhetsdörrar gör oss unika på marknaden och hjälper till att bevara den ursprungliga arkitekturens charm. Och vi gör det utan att tumma på vare sig säkerhet eller kvalitet.

Komplettera med det lilla extra

Vi på Svenska Trygghetslösningar erbjuder en lång rad av olika tillbehör och tillval. Det kan vara allt från fler nycklar till extra säkerhetslösningar. Oavsett vad du väljer eller behöver så är syftet detsamma – med Svenska Trygghetslösningar ska du kunna välja en dörr som verkligen passar dig och alla dina behov.

Vit insida

Vit insida

En vit insida på dörren kan göra så att utrymmet lyser upp och ser rymligare ut.

Vi kan även leverera annan kulör lackerad i NCS/RAL`s färgskala.

Vredkåpa

Vredkåpa

Vredkåpa är ett extra komplement om man har brevinkast. Kåpan monteras över vredet för att förhindra inbrott genom brevinkastet. Den fungerar även utmärkt som barnspärr där man är orolig att barnet öppnar dörren själv och springer ut i trapphus.

Extranycklar

Extranycklar

Säkerhetsbrevlåda

Säkerhetsbrevlåda

Med Postgate, säkerhetsbrevlåda, kan ingen utifrån kasta in saker genom brevinkastet som hamnar i lägenheten. Säkerhetsbrevlådan förhindrar även att posten faller ned på golvet blir då lättare att plocka upp den.

Dörrspärr

Dörrspärr

Dörrspärr är en extra trygghet när man har hemma. Dörrspärren fästs i både stålkarmen och i ståldörren vilket försvårar öppning utifrån.

Ingen reklam-skylt i krom

Ingen reklam-skylt i krom

Brevlåda

Brevlåda

Kassetten har inbyggt brandhämmande material i brevskenorna som avger vatten vid brand. Luckramen är försedd med keramiska band som förhindrar värmeutveckling genom postinlägget. Våra brevinkast uppfyller gällande brandskyddskrav.

Elektroniskt dörröga

Elektroniskt dörröga

LCD-skärm med 105 graders tittvinkel (istället för vanligt titthål). Mycket tydlig bild på skärmen. Finns även med inspelningsfunktion och rörelsesensor.

Brandsäkerhetspaket

Brandsäkerhetspaket