Skip to main content
[minti_headline type=”h2″ size=”fontsize-xl” weight=”fontweight-300″ lineheight=”lh-12″ align=”align-left”]Intresseanmälan / Ansökan[/minti_headline]

  Ditt namn (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Din hemort (obligatorisk)

  Söker tjänst som (obligatorisk)

  Jag hittade annonsen via*

  Ditt meddelande

  Bifoga CV (Filformat .pdf)

  Genom att skicka meddelandet godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår integritetspolicy

  Jag samtycker

  [minti_headline type=”h2″ size=”fontsize-xl” weight=”fontweight-300″ lineheight=”lh-12″ align=”align-left”]Vill du bli en del av vårt framgångsrika team?[/minti_headline]

  Vi är i ett expansivt och spännande skede och träffar gärna nya intressanta människor så tveka inte att skicka in en ansökan.

  Blir du kallad till en intervju och sedan antagen får du möjligheten till en gedigen utbildning i STL:s säljskola inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar allteftersom du kvalificerar dig i de olika utbildnings stegen. Alla våra säljare har en garantilön samt rörlig lön utan lönetak. Allt detta, för att säkra att du alltid ska känna dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

  Ta chansen att lära dig säljyrket i Sveriges bästa säljskola. Det kan bli en investering som du kan ha nytta av hela livet!