Svenska Trygghetslösningar

Det går bra för Svenska Trygghetslösningar. Vi är ett företag på stark frammarsch och med en hög expansions takt  i landet. Idén har sitt ursprung hos larmkunder som tycker att de betalar alldeles för mycket pengar för sina hyreslarm. Mot bakgrund av hyres larmkundernas tankar och önskemål så satte vi oss ner och snickrade ihop ett uppskattande  koncept och företaget Svenska Trygghetslösningar föddes.

Vår idé är ganska enkel; vi erbjuder våra kunder säkerhet & valfrihet, det betyder att ni som kund hos oss får full säkerhet till en lägre månadskostnad och samtidigt valfrihet kring hur just er säkerhetslösning ska se ut. Vi hjälper er såklart hela vägen.

Installation

Våra trevliga och pedagogiska larm tekniker gör regelbundna projekteringar hemma hos våra kunder. Tillsammans kommer vi fram till en säkerhetslösning som passar just för ert hem, samt ger er en lättförståelig upplärning av Ert nya larmsystem . Våra larmtekniker är såklart auktoriserade och godkända av polisen.

Ladda gärna ner vår instruktionsmanual

Vårt trygghetsavtal

Med Ert nya larmsystem kopplat till larmcentral är ni i trygga händer under alla dygnets timmar. Dessutom har ni med vårt trygghetsavtal alla de viktiga ingredienser som en larmtjänst ska innehålla som t ex telematikkort (SIM-korts abonnemang med uppkoppling till Larmcentral).

Detta ingår i trygghetsavtalet

check  Dygnet runt uppkoppling mot larmcentral med bildverifiering
check  Skickar ut rätt åtgärd vid bildbekräftelse
check  Fria väktarutryckningar vid bekräftat inbrott/brand
check  Personlig kontakt vid larm
check  Larm vid strömavbrott
check  Skydd mot inbrott
check  Skydd mot brand
check  Trygghetslarm
check  Larmdekaler och skylt

Kontakta oss

Kostnadsfri rådgivning av ditt nya säkra hem.